Πληροφορίες


H εκπαίδευση για το Master Degree του Powertex αποτελείται από πέντε επίπεδα. Τα επίπεδα 1 έως 5 μπορούν να γίνουν μεμονωμένα, ανεξάρτητα και με τυχαία σειρά. Το Master είναι η ολοκλήρωση και κατοχύρωση των γνώσεών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μου στο mail: info@powertex.gr ή στο τηλέφωνο 6944 911 104.

Σε όλα τα σεμινάρια, φέρνεται μαζί σας πινέλο και σπάτουλα

Train the Trainer – Επίπεδο 1
Βασικά υλικά, υφάσματα, φυσικά υλικά, χρώματα, διάφορες τεχνικές βαψίματος Brushen

Το πρώτο επίπεδο από τα πέντε που προαπαιτούνται για την εξουσιοδότηση Powertex καλύπτει τις γενικές πληροφορίες για τα βασικά προϊόντα του Powertex και τον συνδυασμό τους με άλλα, φυσικά υλικά. Μαθαίνουμε πως να το χρησιμοποιούμε, τι δεν επιτρέπεται, ποια υλικά κρίνονται κατάλληλα, ποια υφάσματα χρειάζεται να προσέξουμε και πως τα επεξεργαζόμαστε σε συνδυασμό με το Powertex καθώς και να στήνουμε σκελετούς και αγαλματίδια με διάφορους τρόπους. Διδάσκονται επίσης διάφορες τεχνικές βαψίματος, η τεχνική Brushen και wet-painting με τις σκόνες Powercolor και Colortrix, πατινάρισμα αλλά και με το βερνίκι EasyVarnish. Πρακτική στην κατασκευή σκελετών,  και χρήση διαφορετικών ειδών υφασμάτων και φυσικών υλικών, κατασκευή εικαστικού έργου σε συνδυασμό με τις παραπάνω τεχνικές.

Τιμή : 125€
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και γεύμα
Παραχωρείται βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου

Train the Trainer – Επίπεδο 2
StoneArt, σκόνες Powercolor & Colortrix και συνδυασμός τους με διάφορα υλικά

Το επίπεδο 2 σας παρουσιάζει το StoneArt, πως χρησιμοποιείται με το Powertex, τις δυνατότητες του συνδυασμού αυτού (πάστα, πηλός, κρακελέ, γυάλισμα κλπ), ιδιαίτερες τεχνικές βαψίματος σε υγρό πηλό, η τεχνική Brushen κλπ. Διδάσκεται επίσης η επεξεργασία διάφορων επιφανειών με StoneArt όπως πέτρα, φελιζόλ, τελάρο, ξύλο κλπ. Πρακτική στην τεχνοτροπία του κρακελέ με πηλό σε κατασκευές κοσμήματος και στήσιμο αγαλματιδίου διακοσμημένο με πηλό.

Τιμή με : 125€
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και γεύμα
Παραχωρείται βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου

Train the Trainer – Επίπεδο 3
Powertex – Mixed Media

Στο τρίτο επίπεδο μαθαίνουμε να επεξεργαζόμαστε και να συνδυάζουμε το Powertex με τις σκόνες Powercolor και Colortrix. Ανοίγουμε το κεφάλαιο των μικτών τεχνικών, γίνεται επεξεργασία ανάγλυφων επιφανειών σε συνδυασμό με φυσικά υλικά και StoneArt καθώς και χρήση της πάστας EasyStructure. Μικτές τεχνικές με πατίνες, σκουριά, ξυλόγλυπτα, Easy3D Balls & Sand.  Διδάσκεται και η τεχνική κρακελέ με Powertex και πατίνες σε διάφορες επιφάνειες. Πρακτική σε μεγάλο έργο με όλες τις παραπάνω τεχνικές και όλα τα υλικά.

Τιμή : 125€
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και γεύμα
Παραχωρείται βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου

Train the Trainer – Επίπεδο 4
Powerprint – Mixed Media

Στο τέταρτο επίπεδο μαθαίνουμε τι είναι το Powerprint (υλικό μεταφοράς laser φωτοτυπίας σε διάφορες απορροφητικές επιφάνειες) την εφαρμογή του και τη χρήση του σε συνδυασμό με Powertex και κάποια mixed media. Πρακτική σε καμβά τρισδιάστατο 50x70cm ή 60x60cm με τη χρήση mixed media. Ενσωμάτωση τρίτων αντικειμένων (π.χ. αγαλματίδια) πάνω σε καμβά. Σύνθεση εικαστικού έργου με ένα μείγμα τεχνικών και προϊόντων.

Τιμή : 125€
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και γεύμα
Παραχωρείται βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου

Train the Trainer – Επίπεδο 5
Powertex Easy3DFlex (ΝΕΟ)

Καινούργιες τεχνικές με το νέο υλικό του Powertex Easy3DFlex.
To Easy3DFlex είναι σε μορφή πούδρας και σε συνδυασμό με το Powertex μας δίνει τη δυνατότητα διαφορετικών μοναδικών υφών τρισδιάστατου χαρακτήρα. Δουλέυεται με τα χέρια ή με σπάτουλα. Ιδανικό για πίνακες με 3D αποτελέσματα.
Συνδυάζεται με πηλό και Powertex οπότε μας δίνει την δυνατότητα κατασκευής διακοσμητικών αντικειμένων.
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου απαιτείται βασική γνώση της χρήσης του Powertex. Πρακτική σε εικαστικό έργο με χρήση του Easy3DFlex σε αγαλματίδιο ενσωματωμένο σε σμιλεμένη πέτρα. Συνδυασμός και άλλων υλικών όπως φελιζόλ, Easy3D Balls & Sand, πατίνες και σκουριά.

Τιμή με Φ.Π.Α.: 125€
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και γεύμα
Παραχωρείται βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου

Train the Trainer – Master Degree

Τελευταίο βήμα για το Master Degree του Powertex και προαπαιτεί την ολοκλήρωση των πέντε πρώτων επιπέδων.
Περιλαμβάνει τρεις κατασκευές έργων. Οι δυο κατασκευές, είναι κατ’ επιλογή και το δημιουργείτε κατ’ ιδίαν.
Το τρίτο έργο, είναι μία ελεύθερη κατασκευή «On The Spot» σε ένα μεγάλο τελάρο ζωγραφικής χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 2-3 τεχνικές από αυτές που θα έχετε διδαχτεί. Πρακτική σε τρισδιάστατο καμβά 50cm x 70cm ή 60x60cm.

Τιμή : 125€
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και γεύμα
Παραχωρείται βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου

Η τελική κατασκευή θα αντικατοπτρίζει τις γνώσεις σας στο Powertex καθώς και τη δημιουργικότητα σας.

Η Marlaine και πάλι μαζί μας για ένα δημιουργικό 8 ήμερο εικαστικής κούκλας!

Art Doll: πενθήμερο σεμινάριο “Μαριονέτα”
με την Marlaine Verhlest

Ημέρες: Παρασκευή 12/10/18 Τρίτη 16/10/2018
Ώρες: 9.00 με 17.00 – Σύνολο διδακτικών ωρών: 40 ώρες

Σ’ αυτό τον πενθήμερο κύκλο μαθημάτων εικαστικής κούκλας, με τη Marlaine Verhlest, θα κατασκευάσουμε μια παραμυθένια κούκλα. Μια μαριονέτα που θα μπορεί να κρεμαστεί.

Όλη η διαδικασία θα γίνει βήμα-βήμα και αναλυτικά, που σημαίνει ότι το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και προχωρημένους. Η κούκλα θα έχει ύψος 70 cm (τελειωμένη στο σύνολό της θα έχει ύψος 110 cm. Το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια, θα φτιαχτούν από τους μαθητές, πάνω σε μια βάση την οποία θα έχει ετοιμάσει η Μαρλέν. Η κούκλα θα βαφτεί με ακουαρέλες. Όταν η μαριονέτα είναι έτοιμη, θα κρεμαστεί με ένα σύστημα που επίσης θα έχει ετοιμάσει η Μαρλέν για όλους του συμμετέχοντες.

Στο σύνολο τα πακέτα που ετοιμάζει για όλους μας, θα περιλαμβάνουν: Τη βάση εργασίας για κεφάλι-χέρια-πόδια, πηλό, πατρόν, το υλικό για το γέμισμα του σώματος της μαριονέτας και το σύστημα που θα κρεμαστεί.

*** Σημαντικά ***

Όλοι οι μαθητές θα έχουν λάβει από νωρίτερα, ένα πατρόν για το παντελόνι και το μπλουζάκι (όπως το παράδειγμα της φωτογραφίας) τα οποία θα πρέπει να προετοιμάσουν στο σπίτι τους.

Τα μανίκια της μπλούζας θα ραφτούν στο χέρι κατά τη διάρκεια του μαθήματος, με ύφασμα που θα πρέπει να φέρουν επίσης μαζί τους.

Η μεταφορά της μαριονέτας από τη σχολή, είναι ευθύνη των μαθητών. Μπορείτε να φέρετε ένα κουτί και αεροπλάστ (πλαστικό συσκευασίας με φυσαλίδες αέρα)

Αν κάποιος επιθυμεί να φέρει επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία για την κούκλα του, μπορεί να το κάνει.

– Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, παραχωρείται βεβαίωση παρακολούθησης του ΕΟΠΠΕΠ.
– Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
– Τα άτομα που θα παρακολουθήσουν και τα δυο σεμινάρια, θα έχουν έκπτωση 10%


Art Doll: Διήμερο σεμινάριο “Εκφράσεις προσώπου”
με την Marlaine Verhlest

Ημέρες: Πέμπτη 18/10/18 & Παρασκευή 19/10/2018
Ώρες: 9:00 με 17:00 – Σύνολο διδακτικών ωρών: 16 ώρες

Μάθαμε να φτιάχνουμε το πρόσωπο μια κούκλας. Πόσο εύκολο είναι όμως να δώσουμε την έκφραση;

Σ’ αυτό το διήμερο σεμινάριο θα μάθουμε πως να δίνουμε την επιθυμητή έκφραση σε ένα πρόσωπο. Θα δουλέψουμε με δυο εκφράσεις: Ένα χαμογελαστό πρόσωπο και ένα με ανοιχτό στόμα που εκφράζει έκπληξη! Τα πρόσωπα που θα φτιάξουμε θα χρωματιστούν με νερομπογιές. Η Μαρλέν, θα σας εξηγήσει και θα σας δείξει το τι μπορείτε να κάνετε με τα πρόσωπα αυτά.

– Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής
– Τα άτομα που θα παρακολουθήσουν και τα δυο σεμινάρια, θα έχουν έκπτωση 10%


Για να ισχύει η δήλωση συμμετοχής, είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 1/3 του ποσού, μέχρι και τα τέλη Μαΐου* και η εξόφληση του μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη, στον παρακάτω λογαριασμό:

Όνομα δικαιούχου: Μαριάνθη Κοντοέ
Τράπεζα Πειραιώς | Αριθμός λογαριασμού: 6634 142257 093

IBAN: GR320171 6340 0066 3414 2257 093
BIC: PIRBGRAA

Τηλ.: 210 57 55 117 & 694 49 11 104
e-mail: info@powertex.gr

* Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής στο σεμινάριο από μέρους σας, η προκαταβολή δεν επιστρέφετε.

Fibers | Fabric | Textile

Καινούργια υλικά, καινούργιες τεχνικές, νέες δημιουργίες! Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του νέου κύκλου σεμιναρίων. Ο κύκλος αυτός θα ολοκληρώνεται σε 5 διαφορετικές θεματικές ενότητες, με μέσο όρο διδασκαλίας ανά ενότητα 12 με 16 ώρες και θα ολοκληρώνεται σε 3 ή 4 εβδομαδιαίες συναντήσεις. Οι ενότητες αυτές θα επαναλαμβάνονται καθ όλη τη διάρκεια της διδακτικής περιόδου με εισηγήτρια την Έφη Ράπτη και guest την Μαριάννα Κοντοέ.

Οργανικές και ζωικές ίνες, μη υφασμένες πολυεστερικές ίνες και υποπροϊόντα τους (χαρτιά, φλοιοί, υφάσματα) είναι τα υλικά με τα οποία θα δουλέψουμε. Θα δημιουργήσουμε υφάνσεις με ιδιαίτερες υφές τις οποίες κάθε φορά θα προσαρμόζουμε στις κατασκευές μας. Η ανακύκλωση υλικών θα είναι στοιχείο που θα χαρακτηρίζει τις κατασκευές αυτές. Σε ορισμένες κατασκευές και τεχνικές, θα γίνει και χρήση προϊόντων Powertex, χωρίς βέβαια αυτά να αποτελούν τα πρωτεύοντα υλικά μας αλλά ως μέσο για άμεση, άκρος επαγγελματική και εύκολη λύση σε διάφορες εφαρμογές.

Λόγω της ευρύτητας της γκάμας τόσο των υλικών όσο και των τεχνικών, σκέφτηκα να στήσω το κομμάτι αυτό με ενότητες. Σε κάθε ενότητα, που είναι εντελώς ανεξάρτητες μεταξύ τους, θα δημιουργείτε διαφορετικός αριθμός έργων και με διαφορετικές τεχνικές. Ακόμα και αν υπάρξει ίδια τεχνική θα έχει άλλη εφαρμογή. Η κάθε ενότητα θα ολοκληρώνεται σε 3 ή 4 συναντήσεις των τεσσάρων ωρών. Ο καθένας μπορεί να επιλεγεί την ενότητα που τον ενδιαφέρει περισσότερο.

Σημαντικό
Στο σεμινάριο αυτό όλες οι ενώσεις των υφασμένων ή μη υφασμένων ινών που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνεται με τη χρήση θερμότητας.

Ενότητα 1η

Θα κατασκευάσουμε τρία έργα:

– Παραμυθένιο μποτάκι
-Γόβα
-Εικαστική Μάσκα

Σύνολο διδακτικών ωρών: 12 ώρες

Στην ενότητα αυτή μαθαίνουμε να στήνουμε και ετοιμάζουμε τριών ειδών καλούπια. Δουλεύουμε με υλικά όπως: υφάσματα, εφημερίδες και χαρτιά, γυψόγαζα, μη υφασμένες ίνες (Lutradur), επεξεργασμένες ίνες (σημύδα), stencil, Easy Structure, πατίνες κτλ. Μαθαίνουμε να ενσωματώνουμε και να ενοποιούμε υλικά (όπως π.χ. Σύρματα) με εφαρμογή διαφόρων τεχνικών, να διακοσμούμε χρησιμοποιώντας υλικά Powertex άλλα και καινούργια υλικά όπως το Lutradur και το Tijvek.

Ενότητα 2η
Θα κατασκευάσουμε τρία έργα:

-Μπούστο Νεράιδα
-Παπούτσια Μπαλαρίνες
-Καθρέφτης

Σύνολο διδακτικών ωρών: 16 ώρες

Σ’ αυτή την ενότητα μαθαίνουμε να φτιάχνουμε καλούπι γυναικείου σώματος 50 cm και καλούπι για τα παπούτσια μπαλαρίνας. Δουλεύουμε με υλικά όπως: εφημερίδες και χαρτιά, μακετόχαρτο, πάστα διαμόρφωσης, μη υφασμένες ίνες (Lutradur), πατίνες, πάστα διαμόρφωσης και ενσωματώνουμε τρίτα υλικά όπως σύρματα με εφαρμογή διαφόρων τεχνικών. Ολοκληρώνουμε έναν καθρέφτη.

Ενότητα 3η
Θα κατασκευάσουμε τρία έργα:

-Άλμπουμ
-Εικαστική ανθοδέσμη
-Πορτραίτο
Πρώτη επαφή μας με την χρήση πυρογράφου.

Σύνολο διδακτικών ωρών: 16 ώρες

Άλμπουμ από το Α έως το… Ω! Ένα άλμπουμ φτιαγμένο με τη χρήση πολλών τεχνικών και με πολύ όμορφες και ξεχωριστές σελίδες! Κάθε σελίδα επεξεργάζεται διαφορετικά, με άλλο ύφος και διαφορετικά υλικά. Κάνουμε και βιβλιοδεσία. Διακοσμούμε με ότι…αγαπάμε! Δουλεύουμε με υλικά όπως: Χαρτιά, υφάσματα διαφορετικών υφών, στένσιλ, Tijvek και Lutradur, χρώματα, σκουριά και πολλά άλλα. Σ’ αυτή την ενότητα θα συνθέσουμε επίσης την πιο εικαστική ανθοδέσμη. Θα δουλέψουμε με σύρματα και Lutradur. Τέλος, θα φτιάξουμε ένα όμορφο και ιδιαίτερο γυναικείο πορτρέτο με τη χρήση χρωματιστών ινών.

Ενότητα 4η
Θα κατασκευάσουμε τρία έργα:

-Υφασμάτινη πάντα τοίχου
-Εικαστική πιατέλα
-Παράθυρο με Θέα

Η πιο εικαστική ενότητα του Fibers | Fabric | Textile! Μια συμπραξία υλικών Powertex με ίνες πολλών ειδών και υφής, για τη δημιουργία 3 εικαστικών έργων. Σκοπός μας, η γνώση των τεχνικών, που αργότερα ο καθένας μας θα διαμορφώσει, επεξεργαστεί και προσαρμόσει στις προσωπικές δημιουργικές του επιθυμίες. Στην ενότητα αυτή δουλεύουμε και με Powerprint πάνω σε ύφασμα.

Ενότητα 5η: Φωτιστικά
Σύντομα περισσότερες πληροφορίες


Τα άτομα που έχουν την Κάρτα Μέλους και έχουν παρακολουθήσει και τις τρεις ενότητες (36 ώρες) δικαιούνται ένα δωρεάν σεμινάριο.

Σκοπεύουμε σε κατασκευές ιδιαίτερες και πρωτότυπες μέσω τεχνικών που παρέχουν γνώσεις και ευρείες δυνατότητες χρήσης στους εκπαιδευόμενους.
Άμεσος στόχος μας, το άνοιγμα νέων επαγγελματικών δρόμων, για όλους!

Για την απόκτηση της πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ, είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση 3 ενοτήτων κατ’ επιλογή.
Ο χρόνος που θα παρακολουθήσει κάποιος τις ενότητες αυτές είναι επίσης κατ’ επιλογή.

Σημαντικό
Ο κάθε κύκλος μεμονωμένα, αποτελεί συνέχεια μαθημάτων και δεν υπάρχει δυνατότητα διακοπής του.

Για να ισχύει η δήλωση συμμετοχής, είναι απαραίτητη η προκαταβολή του ποσού των 50 € * στον παρακάτω λογαριασμό:

Όνομα δικαιούχου: Μαριάνθη Κοντοέ
Τράπεζα Πειραιώς | Αριθμός λογαριασμού: 6634 142257 093

IBAN: GR320171 6340 0066 3414 2257 093
BIC: PIRBGRAA

Τηλ: 210 57 55 117 και 694 49 11 104
e-mail: info@powertex.gr

* Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής στο σεμινάριο από μέρους σας, η προκαταβολή δεν επιστρέφετε.

Mixed Media | Abstract Art

Ένα καινούργιο σεμινάριο ως προς τον τρόπο λειτουργίας του με ένα σύνολο τεχνικών, ενσωματωμένων και δουλεμένων με διαφορετικούς τρόπους. Τεχνικές άμεσα συνδεδεμένες με τα υλικά του Powertex και άλλα στοιχεία για να γεννηθούν οι Μικτές τεχνικές.

Ο κύκλος των μαθημάτων αυτών θα ολοκληρωθεί σε 45 ώρες, μέσα στα πλαίσια 9 συναντήσεων των 5 ωρών. Σκοπός αυτών των σεμιναρίων είναι η απόκτηση γνώσεων πάνω σε νέες τεχνικές, η εφαρμογή και πρακτική τους εξάσκηση καθώς και η συνύπαρξή και ενσωμάτωση τους με όλες τις προηγούμενες. Δυνατότητα ανάπτυξης προσωπικού ύφους και έκφρασης του εκπαιδευόμενου.

Θα δουλέψουμε πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες τόσο σε είδος όσο και σε υφή (τελάρα, ξύλο, διάφορα υφάσματα, λινάτσα, φελιζόλ) με πολύ διαφορετικά αποτελέσματα και έργα.

Θα πραγματοποιείται μια συνάντηση τον μήνα, σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Θα λειτουργήσουν δυο τμήματα, ένα Σάββατο και ένα Κυριακή.

Τα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν είναι:

  1. Δυο έργα Εισαγωγή και εξάσκηση στις μεικτές τεχνικές και υφές

  2. Έργο “Παρελθόν”

  3. Έργο “Θλίψη”

  4. Έργο “Ηφαίστειο”

  5. Έργο “Δύναμη Ψυχής”

  6. Έργο “Abstract & Powertex”

  7. Έργο “Προστασία”

  8. Έργο “Abstract – Wax – Powertex”

  9. Special guest: Η Marion Linnenbank

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων παραχωρείται “Πιστοποίηση Δια βίου Μάθησης” του ΕΟΠΠΕΠ καθώς και “Πιστοποίηση Μεικτών Τεχνικών με προϊόντα Powertex”.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Σεπτεμβρίου 2017

Κόστος Σεμιναρίου: 765 €
Για να ισχύει η δήλωση συμμετοχής, είναι απαραίτητη η προκαταβολή του ποσού των 65 € * στον παρακάτω λογαριασμό:

Όνομα δικαιούχου: Μαριάνθη Κοντοέ
Αριθμός λογαριασμού: 395-00-2002-000604 (Alpha Bank)

IBAN: GR88 0140 3950 3950 0200 2000 604
BIC: CRBAGRAA

Τηλ: 6944 911 104
email: info@powertex.gr

* Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής στο σεμινάριο από μέρους σας, η προκαταβολή δεν επιστρέφετε.

Όλοι μας γνωρίζουμε τι ρόλο παίζει η εμφάνιση και η αισθητική στην καθημερινότητά μας. Αυτόματα αντιλαμβανόμαστε το πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος που συσκευάζουμε κάτι, όταν πρόκειται να το δωρίσουμε και ακόμα περισσότερο, όταν πρόκειται να πουλήσουμε μια δημιουργία μας! Η συσκευασία, ειδικά των χειροποίητων ειδών, αποτελεί το… “Ω” στη όλη διαδικασία και της εικόνας μας προς τον πελάτη. Είναι όμως και η αρχή της ικανοποίησης του για το αντικείμενο που επέλεξε!

Έχοντας στο μυαλό μου αυτό, αποφάσισα ότι ένα σεμινάριο με θέμα τη συσκευασία, αξίζει πραγματικά τον κόπο!!! Και ποια θα διάλεγα; Φυσικά, έναν άνθρωπο που αφιερώνει την ίδια αγάπη και αρκετό χρόνο στην παρουσίαση του έργου που δημιούργησε. Η Έφη Ράπτη.

Μέσα στα πλαίσια του σεμιναρίου αυτού, θα μάθετε 5 διαφορετικούς και ιδιαίτερους τρόπους συσκευασίας αντικειμένου, εστιάζοντας σε δύσκολες και δύσμορφες συσκευασίες με εναλλακτικούς τρόπους!

Μη ξεχνάτε: Ο τρόπος που παρουσιάζετε και παραδίδεται ένα έργο σας, φανερώνει κάτι περισσότερο από το δημιουργικό σας ταλέντο!

Τιμή Σεμιναρίου για 5 συσκευασίες: 95 €
Η τιμή περιλαμβάνει όλα τα υλικά.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Για να ισχύει η δήλωση συμμετοχής, είναι απαραίτητη η προκαταβολή* του ποσού των 25 € στον παρακάτω λογαριασμό:

Όνομα δικαιούχου: Μαριάνθη Κοντοέ
Αριθμός λογαριασμού: 395-00-2002-000604 (Alpha Bank)

IBAN: GR88 0140 3950 3950 0200 2000 604
BIC: CRBAGRAA

Τηλ: 6944 911 104 emailinfo@powertex.gr

* Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής στο σεμινάριο από μέρους σας, η προκαταβολή δεν επιστρέφετε.