Πόπη Aναστούλη

Πόπη Aναστούλη


H Πόπη Aναστούλη δραστηριοποιείται στο Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Προϊόντων στον χώρο της ένδυσης από το 2000. Ξεκίνησε συμμετέχοντας στην σχεδιαστική διαδικασία 13 ευρωπαϊκών χωρών ως Product Manager UK & IΕ, ως Υπεύθυνη Ανάπτυξης Προϊόντος Αγγλίας & Ιρλανδίας της Wrangler Jeans (του ομίλου VF Northern Europe), όπου μεταξύ άλλων σχεδίασε τα ενδύματα για το VideoClip “Feel” του Robbie Williams. Από τότε συνεργάστηκε με ομάδες πωλήσεων διεθνών brands, όπως Selfridges, Dickens and Jones, και Arcadia Group (Topshop, Burtons & Debenhams) με στόχο την πιο κερδοφόρα ανάπτυξη συλλογών Wrangler Europe. Συνεργάστηκε επίσης με σημαντικές αλυσίδες στον ελληνικό χώρο της μόδας, όπως Sarah Lawrence, Simple Caractere, Narkisse Ltd, Attitudes και Observatory πάνω στην ευρύτερη ανάπτυξη και επικοινωνία συλλογών σε εμπορικό χώρο και προβολές σε media, ενώ προσωπικό της στίγμα ως Fashion Editor μπορεί να βρεθεί στη συνεργασία της με το The Machine Aρt Press.

Ως Σχεδιάστρια, εξειδικεύτηκε περαιτέρω στον χώρο του corporate uniform design και διακρίθηκε στον Εταιρικό Σχεδιασμό Στολών της Ολυμπιακής εταιρείας, ενώ στη συνέχεια σχεδίασε τις στολές ιπτάμενου προσωπικού για την Intrejet SA του Ομίλου Κοντομηνά.

Παράλληλα, υπήρξε καθηγήτρια στο Fashion Design και στο Master in Design του ΑΚΤΟ, ενώ από το 2013 συνεργάζεται με το VELLIOS SCHOOL OF ART (VSA) ως Συντονίστρια κλάδων σπουδών και Διευθύντρια του Fashion Design. Σήμερα είναι Ακαδημαϊκή Διευθύντρια κλάδων Σπουδών στο VSA και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες, σχεδιαστές, χειροτέχνες και άλλους δημιουργούς σχετικά με τις συλλογές τους και την ανάπτυξη του brand τους. Είναι γνωστή για την προσφορά της σε τεχνικές DIY |Do It Yourself που μοιράζεται σταθερά από το 2009, ως TISPOPIS. Το έργο της για μια πιο βιώσιμη φιλοσοφία και διαβίωση μπορεί κανείς να δει στην ιστοσελίδα της WAKEUPCUT.COM.

-MBA, Master of Business Administration, Leicester University

-BA (Hons) Product Development for the Fashion Industries, London College of Fashion

-Diploma in Top to Toe Image Making, London College of Fashion

-1st Certificate in Fashion, London College of Fashion

Περισσότερα: https://bit.ly/2vmTwls